26 February 2011

Yeni yazılar geliyor!

İngiltere'de kira kontratının bitişi, evden çıkma, tercüman olarak çalışma, NHS, council tercümanlık beklentileri ve süreçleri, Türkiye'ye geri dönme çalışmaları ve diğerleri hakkında yazılar geliyor, çok yakında!...


sevgiler,

Sezin

9 comments:

  1. Yeni yazılarınızı dört gözle bekliyorum Sezin Hanım. Biraz geç kalmışım blogunuzu bulmakta, üzüldüm. Neyse ki sonunda buldum. Kendimi süreçlere biraz daha hazırlıklı hissediyorum şimdi... Yeni yazılarınızı dört gözle bekliyorum. Ellerinize sağlık.

    ReplyDelete
  2. çok sevindim faydalı olmasına, biraz ihmal etmiştim yazmayı, en kısa zamanda yeni faydalı bilgiler eklemeye çalışacağım. sevgiler.

    ReplyDelete
  3. Yazilariniz cok yardimci ve bilgilendirici. Emeginiz icin sonsuz tesekkurler. Sabirsizlikla devamini bekliyoruz.. :)

    ReplyDelete
  4. çok teşekkürler, arada motivasyon gerekiyor:) sizin notunuz da böyle faydalı oldu, en kısa zamanda 1-2 yazı daha ekleyeceğim. sevgiler.

    ReplyDelete
  5. Sezin hanım yazılarınızı bende takip ediyorum.Umarım evliliğiniz iyi gidiyordur ama sanki bazı şeyler yolunda gitmiyor gibi.Kiralık ev ve türkiyeye dönme vs.Umarım sadece benim paranoyamdır.Yeni yazılarınızı bekliyorum.Saygılar

    ReplyDelete
  6. teşekkürler Seda hanım. Allaha şükür her şey yolunda teşekkürler ilginize. Sırayla anlatayım diye daha önce bilgi vermedim ama biz istereyek geri döndük Türkiye'ye, süreçleri zaman buldukça blogumda paylaşacağım.

    ReplyDelete
  7. Sezin hanım inanın herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.Tüm yazılarınızı okudum ve ne kadar emek verilen süreçler yaşandığını görünce,heralde birden paranoya oldum. :) Sevgilerle

    ReplyDelete
  8. Bloğunuza tesadüfen rastladım ve rastladığımdan beri takip etmeye başladım. Yazdıklarınız , paylaştıklarınız gerçekten çok güzel ve eğlenceli. Barkod Sistemi olarak başarılarınızın ve paylaşımlarınızın devamını dileriz.

    ReplyDelete